dimarts, 25 de febrer del 2014

MANTENIMENT AMB CCLEANER

L'ús habitual de l'ordinador, la navegació per Internet, la descàrrega de fitxers o simplement l'actualització del programari fan que comencin a aparèixer fitxers i opcions no desitjades que fan que vagi més lent l'ordinador.

A banda de restablir els navegadors, desinstal·lar manualment aplicacions i eliminar manualment fitxers no desitjats disposem d'eines de neteja i optimització de l'equip com ara CCLEANER. Es tracta d'una aplicació gratuïta que la podeu descarregar des de la pàgina oficial (www.ccleaner.com) o des de plataformes de programari legal com ara www.softonic.es.

Una vegada instal·lat a la màquina amb la configuració que porta per defecte cal ser molt prudent en la seva utilització. Si no som usuaris avançats hem de saber que aquest programa permet, a banda de netejar l'ordinador, modificar els registres i desinstal·lar programes, i per tant si no sabem què estem fem millor no utilitzar aquestes dues últimes opcions.

Per netejar i optimitzar l'ordinador cal utilitzar l'opció d'anàlisi i neteja bàsica amb la configuració per defecte. Això eliminarà del nostre ordinador tots els fitxers temporals, els historials, les galetes de navegació, etc... això també potser canviï o elimini algunes configuracions que ens interessen i que després haurem de redefinir als navegadors, o hem de tenir la precaució prèvia de modifica la configuració del netejador CCLEANER per a no tocar allò que ens interessa mantenir.


Una bona opció és executar primer l'anàlisi i després davant el resultat que ens mostra el programa decidir si volem o no esborrar tot allò proposat.

Aquest tipus de manteniment del nostre equip cal fer-lo de forma sistemàtica en funció de l'ús que li donem, com a mínim una vegada al mes. A la web oficial trobareu manuals i FAQ sobre l'ús d'aquest programa que us poden ser d'utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.